Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πέτρου Παππά κατά την φιλοξενία του στην TV100, όπου δήλωσε ότι “Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον ξέραμε, τελείωσε…”.

Ακριβέστερα ο βουλευτής Κιλκίς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιώντας στην εκπομπή του κ. Δημήτρη Βενιέρη ENTER στην TV 100 παραδέχθηκε πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να είχε τελειώσει, όπως τον ξέραμε, ήδη από το 2019, όταν ο Αλέξης Τσίπρας σωστά έκανε την επισήμανση και τη διεύρυνση προς την Κεντροαριστερα. Τότε κι εμείς μπήκαμε σ’ αυτή την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας ότι θα αποτελέσει την στέγη για τους κεντροαριστερούς, τους κεντρώους και τους σοσιαλδημοκράτες πολίτες. Αυτή η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε ακριβώς γιατί το κόμμα λειτουργούσε νοσηρά».

Παράλληλα ο κ. Παππάς έκανε λόγο για κατάλοιπα στην λειτουργία του κόμματος, που δεν είναι σύγχρονο αστικό κόμμα, όπου ο πρόεδρος μπορεί να ασκεί τις προεδρικές του εξουσίες, να μπορεί να διαγράφει υβριστές ή να κάνει αλλαγές στο καταστατικό. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως τις συγκεκριμένες αλλαγές προσπάθησε να τις κάνει και ο κ. Αλέξης Τσίπρας αλλά ισορροπούσε ανάμεσα σε απομεινάρια δυστυχώς ενός πολύ κακού παρελθόντος, που ήταν αντίστοιχο πλέον με αυτά που ζητούσε η κοινωνία ήδη από το 2019. Το ’23 το καμπανάκι ήταν ακόμη ισχυρότερο. «Ο κ. Κασσελάκης ήταν το όχημα, το μέσο και η επιλογή ακριβώς για αυτή τη ριζική ανανέωση» σημείωσε ο κ. Παππάς, συμπληρώνοντας: «Ίσως δεν είχε τα πολιτικά χαρακτηριστικά, προφανώς δεν είχε την πολιτική εμπειρία, Αλλά αυτόν διάλεξε ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς για να τα αλλάξει όλα. Δεν τον αφήσανε να το κάνει κι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μία περιδίνηση, σε μια μακρά προεκλογική περίοδο…»

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Χορηγός Επικοινωνίας