Μαρσιάλ: Έφτασε ο νέος Guerrero του «Super Mario» – Zougla

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ZOUGLA TV
LIVE
ΚΑΜΕΡΑ ΚΗΦΙΣΟΥ
ΚΑΜΕΡΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΑΡΙΣΙ 2024 Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, Αγία Παρασκευή Αγρίνιο Αθήνα Αίγιο Αλεξανδρούπολη Αμοργός Ανάφη Άνδρος Άργος Άρτα Βόλος Γαύδος Γύθειο Ζάκυνθος Ηράκλειο Θεσσαλονίκη Ίος Καβάλα Καλαμάκι Καλαμάτα Κάλυμνος Καρδίτσα Κάρπαθος Κέα Κέρκυρα Κοζάνη Κόρινθος Κύθηρα Κύθνος Κως Λάρισα Λήμνος Λειβαδιά Μεθώνη Μήλος Μύκονος Μυτιλήνη Νάξος Ναύπλιο Ξάνθη Πάτμος Πάτρα Πειραιάς Περιστέρι Πρέβεζα Ρόδος Σαλαμίνα Σαντορίνη Σέριφος Σέρρες Σίκινος Σίφνος Σκιάθος Σκύρος Σπάρτη Σπέτσες Σύμη Σύρος Τήλος Τήνος Φολέγανδρος Χαλκίδα Χανιά Χίος ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο Μαρσιάλ: Έφτασε ο νέος Guerrero του «Super Mario» Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός, με τη μεγάλη καριέρα, ήρθε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα για την ΑΕΚ και αποθεώθηκε από 3.000 φιλάθλους της ομάδας στο αεροδρόμιο… Newsroom 18.09.2024 | 21:13 UPD:18.09.2024, 22:44 Φωτογραφίες-Βίντεο: Νίκος Μητρούσιας
«Βάλτε τη ζώνη ασφαλείας και πάμε» είχε δηλώσει ο Μάριος Ηλιόπουλος, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε πριν τρεις μήνες ως ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Με αυτή τη φράση είχε προαναγγείλει ότι θα κάνει τα πάντα για… απογειώσει τον «δικέφαλο», στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι «ήρθα για τίτλους», οι οποίοι φυσικά για να έρθουν απαιτείται σημαντική μεταγραφική ενίσχυση.
O «Super Mario», όχι μόνο τήρησε τα λόγια του στο ακέραιο, κάνοντας πράξη όλα τα μεταγραφικά «θέλω» του Αλμέιδα, αλλά φρόντισε μάλιστα  να τινάξει την μπάνκα, πυροδοτώντας τη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού με την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ.
Ο 29χρονος Γάλλος στράικερ, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το βράδυ της Τετάρτης έφτασε στην Αθήνα, για λογαριασμό της «Ένωσης», προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην «Ένωση».ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Φυσικά το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» βάφτηκε στα «κιτρινόμαυρα» με 3.000 φιλάθλους της ΑΕΚ να μετατρέπουν σε μία μικρή… «Opap Arena» τον αερολιμένα Αθηνών, προκειμένου να καλωσορίσουν τον νέο Guerrero (ελληνιστί: πολεμιστή) της ομάδας του.
Φυσικά ο Μαρσιάλ έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές αποθέωσης που γνώρισε από τον κόσμο της νέας του ομάδας, που αποθέωσε εκτός από τον ίδιο και τον πρόεδρο της ομάδας, Μάριο Ηλιόπουλο με το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «δικεφάλου» έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο «Ελ. Βενιζέλος» με πτήση από το Παρίσι λίγο πριν τις 21:00, με τον Γάλλο να βγαίνει ακολούθως από την έξοδο 7 (έναντι ΙΚΕΑ), όπου εκεί τον περίμεναν οι φίλαθλοι της ομάδας.
Οι οπαδοί της ΑΕΚ περικύκλωσαν το αμάξι που μετέφερε τον νέο αστέρα της ομάδας τους, καλωσορίζοντάς τον στην Ελλάδα με τον πλέον ένθερμο τρόπο.

Τον -30 φορές διεθνή με την Εθνική Γαλλίας- άσο υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Αντώνης Ηλιόπουλος, εξάδελφος και άμεσος συνεργάτης του «Super Mario».
Την Πέμπτη ο Μαρσιάλ θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου να επικυρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο ηγεμονικό συμβόλαιο που του προσέφερε η «Ένωση». Το μυθικό συμβόλαιο του Γάλλου – Θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. το deal
Για να καταφέρει η ΑΕΚ να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Γάλλου χρειάστηκε ο «Super Mario» να κάνει μία τεράστια οικονομική υπέρβαση, σε ένα deal που θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ.
Η Ένωση για να αποσπάσει το πολυπόθητο oui από τον 29χρονο φορ του πρόσφερε το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει υπάρξει στον σύλλογο (μεγαλύτερο κι από αυτό στον Έρικ Λαμέλα).
Πιο συγκεκριμένα ο Μαρσιάλ θα αμείβεται στον «δικέφαλο» ετησίως με ένα ποσό που ξεπερνά τα 3.500.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.
Ο Μαρσιάλ αναμένεται να υπογράψει για τρία χρόνια, άρα το κόστος του deal θα είναι πάνω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Πως έγινε το χρυσό «deal»
H ΑΕΚ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο έψαχνε ενίσχυση στη γραμμή κρούσης της ομάδας και κοίταξε λύσεις από το… πάνω ράφι, όπως αυτή του Μαρσιάλ, που εν τέλει κατάφερε να τον κάνει δικό της και αυτή του Φοφανά της Τσέλσι, που έφτασε μία ανάσα από τον «δικέφαλο».
Και μπορεί η ομάδα να απέκτησε τον Φρανσίς Πιερό, ωστόσο από το μυαλό του «Super Mario» δεν έφυγε ποτέ η περίπτωση του Γάλλου στράικερ.
Έτσι ανέθεσε την υπόθεση στον Αντώνη Ηλιόπουλο, εξάδελφό του και επικεφαλής των ακαδημιών της «Ένωσης», ο οποίος «έτρεξε» το deal σε συνεργασία με τον Ραφίκ Τζιμπούρ.
Η προσέγγισή τους προς την πλευρά του παίκτη ήταν για… σεμινάριο κι έτσι ο 28χρονος (5/12/1995) πείστηκε να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα της ΑΕΚ, η οποία θα γίνει ο επόμενος σταθμός της καριέρας του μετά τις Μονακό, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σεβίλλη.
Στην «Ένωση» μετά από μία λαμπρή καριέρα
Ο Μαρσιάλ τα τελευταία εννέα χρόνια ανήκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία κατέγραψε 317 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 90 γκολ και 47 ασίστ.
Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Λιόν, με τη Μονακό να τον αποκτά με 5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2013.
Το 2015 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 60 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, με την ΑΕΚ εννέα χρόνια αργότερα να τον εντάσσει στο δυναμικό της, ενισχύοντας με (ακόμη) έναν παίκτη μεγάλης ποιότητας τη γραμμή κρούσης της.
Στην τροπαιοθήκη του δεσπόζουν ένα Europa League, ένα FA Cup, δύο League Cup Αγγλίας με την Γιουνάιτεντ και ένα Nations League με την εθνική Γαλλίας, με τη φανέλα της οποίας έχει αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια.
Eξωτερική φωτογραφία: intime σχόλια αναγνωστών oδηγός χρήσης (0 σχόλια ) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: #ΑΕΚ #άφιξη #Ηλιόπουλος #Μαρσιάλ #μεταγραφή #ποδόσφαιρο