ΕΛΛΑΔΑ Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της -Εξίσου κρίσιμο και το επόμενο 24ωρο Μαρινέλλα / Φωτογραφία: NDPHOTOS.GR NEWSROOM IEFIMERIDA.GR 27/09/2024  06:42 Την ώρα που η Μαρινέλλα δίνει μάχη στη ΜΕΘ του «Υγεία», πλήθος συναδέλφων και προσωπικοτήτων του καλλιτεχνικού χώρου εκφράζουν την αγάπη τους στη σπουδαία τραγουδίστρια, στέλνοντας ευχές ώστε να βγει νικήτρια.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του «Υγεία», η κατάσταση της υγείας της παραμένει «σταθερή αλλά κρίσιμη», καθώς πέρασε το πρώτο κρίσιμο 24ωρο μετά το εγκεφαλικό.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η σπουδαία ερμηνεύτρια λαμβάνει πολύ ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, με τον οργανισμό της να ανταποκρίνεται, γι’ αυτό και απέφυγε τη διασωλήνωση και είναι σταθεροποιημένη.

Να σημειωθεί πως και το επόμενο 48ωρο παραμένει εξίσου κρίσιμο, με τους γιατρούς να ελπίζουν ότι θα υποχωρήσει το αιμάτωμα στον εγκέφαλο και η μεγάλη ερμηνεύτρια θα αποφύγει το χειρουργείο.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε χθες το μεσημέρι ανέφερε τα εξής:

«Η κα Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης

Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Η κόρη και η εγγονή της Μαρινέλλας βρίσκονταν στο Ηρώδειο τη στιγμή της κατάρρευσης και είναι συνέχεια δίπλα της, ενώ από το εξωτερικό επιστρέφει και ο εγγονός της για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια αυτές τις δύσκολες στιγμές.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μηνύματα αγάπης για τη σπουδαία ερμηνεύτρια

Την ίδια στιγμή, μηνύματα αγάπης και στήριξης στη Μαρινέλλα από τους συναδέλφους της, αλλά και από ανθρώπους που τη γνωρίζουν, καταγράφονται μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου ενώ τραγουδούσε.

Σχεδόν σύσσωμη η ελληνική showbiz εύχεται «περαστικά» στη Μαρινέλλα, μεταξύ αυτών και πολλοί συνάδελφοί της.

Δείτε κάποιες χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

«Αγαπημένη μου
Μαρινέλλα εύχομαι περαστικά μέσα από την καρδιά μου», έγραψε σε story που δημοσίευσε η Άλκηστις
Πρωτοψάλτη. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ «Η σκέψη όλων μας
είναι κοντά σου. Γρήγορα να γίνεις καλά Μαρινέλλα. Σ’ αγαπάμε», σημείωσε από
την πλευρά της η Μελίνα Ασλανίδου. «Γρήγορη ανάρρωση αγαπημένη μας», έγραψε η Νατάσσα Μποφίλιου, ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος ευχήθηκε στην τραγουδίστρια «Γερή και δυνατή! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!». ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ «Η σκέψη μου κοντά σου κάθε δευτερόλεπτο αγαπημένη μου. Οι ευχές όλων μας για γρήγορα περαστικά στην πρώτη και μεγαλύτερη σταρ τραγουδίστρια της χώρας μας», σημείωσε από την πλευρά της η Πέγκυ Ζήνα. «Θεά μου, σημείο
αναφοράς μας, ψυχή μου μοναδική, περαστικά, ο Θεός μαζί σου αγάπη μου»,
αναφέρει σε ανάρτησή της η Σοφία Βόσσου.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Δηλώσεις για να εκφράσουν τη στήριξή τους στη Μαρινέλλα έκαναν, μεταξύ άλλων, ο Πασχάλης Τερζής, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Τάκης Ζαχαράτος και η Άννα Βίσση.

Μαρινέλλα: Η στιγμή που «πάγωσε» το κοινό στο Ηρώδειο

Η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδινε στο Ηρώδειο την Τετάρτη (25/9), έχοντας υποστεί βαρύ εγκεφαλικό.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η τραγουδίστρια φάνηκε να μη νιώθει καλά και λιποθύμησε ενώ ερμήνευε το τρίτο κομμάτι από την έναρξη της βραδιάς, τη μεγάλη επιτυχία «Τα λόγια είναι περιττά».

Αμέσως επικράτησε αναστάτωση, με τους ανθρώπους της παραγωγής να σπεύδουν κοντά της, ενώ ειδοποιήθηκε γιατρός για τις πρώτες βοήθειες και οι θεατές ζητήθηκε να αποχωρήσουν.

Να σημειωθεί πως η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε επιδοθεί σε ιδιαίτερα κουραστικές πρόβες το τελευταίο διάστημα. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μαρινέλλα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα -Τα νεότερα για την υγεία της, κύμα αγάπης για τη μεγάλη κυρία του τραγουδιούΑνατροπές στη δημοσκόπηση της Metron: Ανεβαίνει η ΝΔ, κατρακυλά ο ΣΥΡΙΖΑ -Μάχη Ανδρουλάκη, Διαμαντοπούλου, ΔούκαΣοβαρό επεισόδιο έξω από Γυμνάσιο των Ιωαννίνων: Πέντε τραυματίες στο νοσοκομείο με χτυπήματα από σιδηρολοστούς Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρινέλλα ηρώδειο εγκεφαλικό τραγουδίστρια ερμηνεύτρια Υγεία ιατροί ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ