Η συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης (26 /9) διακόπηκε απροσδόκητα και σόκαρε τους θεατές καθώς η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού κατέρρευσε επί σκηνής εξαιτίας του σοβαρού εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη.

Ωστόσο οι θεατές πρόλαβαν να ζήσουν μια συγκλονιστική στιγμή όταν η Μαρινέλλα μπήκε στο Ηρώδειο και τραγούδησε α καπέλα το τραγούδι «Καμιά φορά».

Η εντυπωσιακή, τελετουργική είσοδός της στον χώρο, η ερμηνεία της και ο τρόπος με τον οποίο ανέβηκε στη σκηνή αποτελούν ένα πραγματικά συγκλονιστικό στιγμιότυπο στο οποίο αποτυπώνεται το μεγαλείο της φωνής της και της προσωπικότητας της.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια προχωρώντας  προς το κέντρο της σκηνής του Ηρωδείου έδωσε τα χέρια της σε δυο μαυροντυμένους άνδρες και ανέβηκαν μαζί τη φωτεινή σκάλα η οποία οδηγούσε  στη σκηνή ενώ το μακρύ λευκό κιμονό της (το οποίο στη συνέχεια άλλαξε μαζί με τα παπούτσια της) ανέμιζε  προς τα πίσω δημιουργώντας μια ολοζώντανη κινηματογραφική εικόνα.

«Τώρα δεν είμαστε παιδιά, να ‘χουμε φως μες την καρδιά να μάς σκεπάζει/ σ’ αγαπώ σού το ΄χω πει και η αγάπη σου σαν Κυριακή με ξεκουράζει…» συνέχισε να τραγουδά από σκηνής πλέον, ακόμα α καπέλα μαγεύοντας το κοινό. Λίγο μετά στο ρεφρέν εισέρχεται ο δυναμικός ήχος της ορχήστρας  και την παρασύρει σε μια συγκλονιστική ερμηνευτική κορύφωση.

Τελικά το κοινό δεν κατάφερε χθες  να απολαύσει τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού σε όλο της το ρεπερτόριο, ωστόσο κατάφερε να εισπράξει αυτή τη συγκλονιστική ερμηνεία της που θα μείνει για πάντα ανεξίτηλη στη μνήμη του.