Διάγγελμα πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, την ώρα που η μαχητική ισλαμιστική οργάνωση αλλά και όλη η χώρα μετρά τις πληγές της μετά τα διαδοχικά κύματα πρωτοφανών επιθέσεων μέσω εκρήξεων φορητών συσκευών που άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς, εκατοντάδες τραυματίες και αποδίδονται στο Ισραήλ.

Το έκτακτο διάγγελμα του ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα μετά τη διπλή επίθεση με τις εκρήξεις φορητών συσκευών.

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ θα προσπαθήσει να συσπειρώσει τους οπαδούς του και να εμπνεύσει νέα περιφρόνηση προς το Ισραήλ.

Την Τρίτη, χιλιάδες βομβητές που χρησιμοποιούνται από τη Χεζμπολάχ εξερράγησαν ταυτόχρονα, σκοτώνοντας 12 άτομα, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, και τραυματίζοντας έως και 2.800 άλλους σε ολόκληρο τον Λίβανο. Μια ημέρα αργότερα, 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 450 τραυματίστηκαν όταν ανατινάχθηκαν ασύρματοι σε σούπερ μάρκετ, δρόμους, ακόμα και σε κηδείες, τροφοδοτώντας τους φόβους ότι ένας ολοκληρωμένος πόλεμος μεταξύ της Χεζμπολάχ, η οποία υποστηρίζεται από το Ιράν, και του Ισραήλ θα μπορούσε να επίκειται.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξε κανένα σχόλιο από το Ισραήλ σχετικά με τις επιθέσεις, ωστόσο λίγες ώρες πριν από τις εκρήξεις της Τρίτης είχε ανακοινώσει ότι διευρύνει τους στόχους του πολέμου του στη Γάζα για να συμπεριλάβει την επιστροφή των κατοίκων του βορρά που είχαν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους λόγω των επιθέσεων της Χεζμπολάχ.