Κύπελλο Ελλάδας: Στη φάση των «16» ΟΦΗ, Βόλος και Ατρόμητος – Ζορίστηκε αλλά πέρασε ο Άρης – ΒΙΝΤΕΟ

Το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήραν την Τετάρτη (25/9) ΟΦΗ, Βόλος και Ατρόμητος. Στην επόμενη φάση τους ακολούθησε και ο Άρης, που όμως δεν έπεισε με την εμφάνισή του κόντρα στον Εθνικό.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΟΦΗ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού με σκορ 2-1. Ο ιθύνων… Νους της ανατροπής των Κρητικών ήταν ο Αργεντινός επιθετικός που σκόραρε δις για να στείλει τους Ομιλήτες στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Αγρινιώτες πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 0-1 χάρη σε τέρμα του Μάιντεβατς, όμως τα δύο γκολ του Νους στο 60′ και στο 71′ έδωσαν τους γηπεδούχους την πρόκριση.

Δείτε τα highlights του αγώνα

Στον αγώνα του Βόλου με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης υπήρξε από πριν φαβορί, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Το τελικό 3-0 για τους Βολιώτες μαρτυρά την ευκολία με την οποία πήραν την πρόκριση. Με ισάριθμα γκολ στο πρώτο 45λεπτο, η ομάδα του Βόλου με υπηρεσιακό προπονητή τον Λευτέρη Καλογήρου έφτασε άνετα στη νίκη με σκόρερ τους Κόζτα και Δόση.

Δείτε τα highlights του αγώνα

Σε έναν αγώνα που θύμιζε… Super League, οι Περιστεριώτες πήραν τελικά τη νίκη μέσα στη Λιβαδειά με σκορ 1-2, πετυχαίνοντας μια ομολογουμένως εντυπωσιακή ανατροπή που τους χάρισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Γιαννιώτας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως ο Ατρόμητος ήταν τελικά η ομάδα που χαμογέλασε στο τέλος πετυχαίνοντας δύο γκολ με τον Μπακού.

Με οκτώ αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα κατέβηκε ο Άρης στον αγώνα με τον Εθνικό. Οι Θεσσαλονικείς έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, όμως κατάφεραν να πάρουν τελικά τη νίκη με 0-1, με σκόρερ τον Νταρίντα. Ο Εθνικός πάντως δεν το έβαλε κάτω και απείλησε την ομάδα του Άκη Μάντζιου με ισοφάριση, χωρίς τελικά να τα καταφέρει. Σημειώνεται ότι ντεμπούτο με την ομάδα του Άρη έκανε και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης

Εθνικός – Άρης 0-1
Απόλλων Κρύας Βρύσης – Βόλος 0-3
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή 0-2
Αιγάλεω – Καμπανιακός 3-2
Διαγόρας Ρόδου – Athens Kallithea 0-0 (3-4 πεν.)
Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-2
ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-1