Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Θέλουν να μείνουν μαζί

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στο πλατό ανανεωμένη και ήρεμη όσο ποτέ, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, με τον οποίο κάνει σχέδια για το μέλλον.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

H Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα και όλοι όσοι την είδαν από κοντά, αλλά ακόμα και οι τηλεθεατές, έκαναν μια διαπίστωση: Πρόκειται για μια άλλη Κατερίνα! Η παρουσιάστρια επέστρεψε στο πλατό της ανανεωμένη και αλλαγμένη όσο ποτέ, καθόλου αγχωμένη και με ένα ειλικρινές χαμόγελο ευτυχίας. Να λοιπόν που ο… σωστός ο έρωτας μπορεί να αλλάξει τα πάντα! Φέτος, είναι σίγουρα η χρονιά της Κ. Καινούργιου, αφού η παρουσιάστρια βρήκε την Κατερίνα που έψαχνε τα τελευταία χρόνια! «Η Αλίκη, για να βρεθεί στη χώρα των θαυμάτων, έπρεπε πρώτα να πέσει», είχε γράψει η ίδια πριν από λίγους μήνες και, όπως φάνηκε, είχε απόλυτο δίκαιο. Οι προσωπικές δοκιμασίες που πέρασε της έκαναν καλό και έτσι μπόρεσε να ξεσκαρτάρει τα «θέλω» της και να αφήσει πίσω ό,τι τη στενοχωρούσε.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα» είχε ευχηθεί για το 2024 πολύ συγκεκριμένα πράγματα όσον αφορά την ίδια: «Μην πειράξεις τίποτα λοιπόν! Και, αν θέλεις, φέρε αγάπη. Αγνή, αληθινή, χωρίς εμπόδια και έναν… έρωτα της προκοπής». Έχοντας υπ’ όψιν της ότι η αγάπη νικά τα πάντα και ότι τελικά μόνο αυτή θα της φέρει την ισορροπία που θα αναδείξει το καλύτερό της πρόσωπο, ευχήθηκε με όλη της τη δύναμη να έρθει για χάρη της.

Και να, λοιπόν, που ο χρόνος όχι μόνο γιάτρεψε τις πληγές της, αλλά της έφερε και αυτό που ζήτησε με όλη τη δύναμη της καρδιάς της. Έφερε στη ζωή της τον άνθρωπο που άλλαξε την κοσμοθεωρία της, εκείνον που μαγικά επανέφερε την Κατερίνα που όλοι ζητούσαν. Μια Κατερίνα… καινούργια, χωρίς άγχος, χαλαρή, χωρίς δεύτερες σκέψεις, ερωτευμένη, χαμογελαστή, η οποία εξέπεμπε τόση λάμψη που ακτινοβολούσε όλο το στούντιο στην πρεμιέρα της. Στην πρώτη της εκπομπή, μάλιστα, παρών ήταν και ο καλός της, ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Κουτσουμπής, που εδώ και λίγους μήνες είναι το άλλο της μισό. Ο σύντροφός της δεν θα μπορούσε να μην της στείλει live μια ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα, που την έκαναν να «λιώσει»…

Ο Π. Κουτσουμπής είναι 35 ετών και είναι συνιδιοκτήτης πασίγνωστων μαγαζιών στο Κολωνάκι. Αξίζει να πούμε ότι η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ήταν φίλοι για αρκετά χρόνια, αλλά στην πορεία ανακάλυψαν ότι η χημεία τους απαιτεί μια πιο θερμή σχέση. Σύμφωνα με όσους τους γνωρίζουν περισσότερο, οι δυο τους δεν θα αργήσουν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Αυτό το καλοκαίρι, το ερωτευμένο ζευγάρι το πέρασε στα… κόκκινα, στην Πάρο. Ήταν το πρώτο δικό τους καλοκαίρι, γεμάτο από έρωτα! Η Κ. Καινούργιου νιώθει ευλογημένη, έχει ανεβασμένη διάθεση και όσοι γνώρισαν τον άνθρωπό της από κοντά λένε ότι είναι πολύ πιο όμορφος από όσο φαίνεται στις φωτογραφίες.