Καιρός: Στο Ιόνιο και την Ήπειρο παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Καλοκαίρι θα θυμίζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες και την Τετάρτη η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στο Ιόνιο και την Ήπειρο θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα.

Στην υπόλοιπη χώρα τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες λίγες νεφώσεις, που τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και στα δυτικά και τα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 27 με 29 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αναμένεται να είναι καλοκαιρινός τις επόμενες ημέρες, ενώ από την Κυριακή προβλέπεται ψυχρό μέτωπο που αλλάζει τα δεδομένα.

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα θαλάσσια πρόσκαιρα νότιοι με την ίδια ένταση.Θερμοκρασία: Από 14 έως 29 και τοπικά τους 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφορ και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση.Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 με 30 και τοπικά έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφορ και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση.Θερμοκρασία: Από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο πυκνές.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.