Ελλάδα Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλες καθυστερήσεις στο κέντρο της Αθήνας – Μποτιλιάρισμα στον ΚηφισόΔείτε Live πού έχει κίνηση σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής αυτή την ώρα LifO Newsroom 25.9.2024 | 09:33

Αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί της Τετάρτης η κίνηση σε κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Κίνηση σημειώνεται αυτή την ώρα τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Συγκεκριμένα στην άνοδο του Κηφισού οι οδηγοί θα αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις από τη Λένορμαν έως και το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ στην κάθοδο από τη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι και τη Λεωφόρο Αθηνών.

Μποτιλιάρισμα ωστόσο σημειώνεται αυτή την ώρα και στο κέντρο της Αθήνας, με κεντρικούς δρόμους όπως η Βασιλίσσης Σοφίας, η Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Καλλιρρόης και η Συγγρού να είναι στο «κόκκινο». Η ίδια εικόνα επικρατεί και στα δύο ρεύματα της Κατεχάκη, από και προς την Ηλιούπολη.

Τέλος με ενημέρωσή της στην πλατφόρμα Χ και η Αττική Οδός κάνει λόγο για καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, πάνω από 30’ Φυλής-Κηφισίας και 15′-20′ Μεταμόρφωση-Κηφισίας. Ωστόσο καθυστερήσεις σημειώνονται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, 10′-15΄ Πλακεντίας-Κηφισίας αλλά και στην Περιφερειακή Υμηττού, 15′-20′ Αγία Παρασκευή-Κηφισίας.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:Άνω των 30’ Φυλής-Κηφισίας,15′-20′ Μεταμόρφωση-Κηφισίας.Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:10′-15΄ Πλακεντίας-Κηφισίας.Καθυστερήσεις στην Περ. Υμηττού:15′-20′ Αγία Παρασκευή-Κηφισίας. https://t.co/KD3uFnl5Ic— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) September 25, 2024

Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) AΠΟ ΔΑΦΝΙ ΕΩΣ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑΑθηνών-Λαμίας (Λ. Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη – έξοδος) ΑΠΟ ΚΤΕΛ ΕΩΣ ΑΧΑΡΝΩΝΑθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Λ. ΑθηνώνΜεσογείωνΛ. Κηφισίας (κάθοδος)Λ. ΗλιουπόλεωςΛ. Ποσειδώνος (Λ. Αλίμου έως Καραϊσκάκη – ρεύμα προς Πειραιά)

Δείτε Live πού έχει κίνηση τώρα