Καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε σήμερα (13/9) ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μίλησε και για την αντίδραση των γονιών του, όταν τους ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός, αλλά και για την δύσκολη εφηβεία που είχε περάσει.

Μεταξύ άλλων, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ανέφερε στη συνέντευξη ότι: «Δεν είχα έρθει σε μεγάλη ρήξη με τους γονείς μου όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός, το χειρίστηκαν σοφά. Έφυγα από το σπίτι, δεν μπόρεσαν να το αποδεχθούν. Ο πατέρας μου ενήργησε σωστά νομίζω.

Μου είχε πει: «Εγώ δεν σε βοηθάω, αν θες κάντο μόνος σου». Γιατί ήμουν αναξιόπιστος, ήμουν λίγο αλητάκος, παρ’ όλο που ήμουν καλός μαθητής. Θεωρούσαν ότι δεν είναι επάγγελμα και ότι ένας ψιλοαλήτης και τεμπέλης όπως εγώ… Τι θα πάει να κάνει εκεί;».

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Επίσης, ο καλλιτέχνης εξήγησε πως: «Είχα δύσκολη εφηβεία! Ήμουν λίγο κοπρόσκυλο, όπως με έλεγαν… Ήμουν για ξύλο! Την λυπόμουν την μάνα μου, αλλά δεν μπορούσα να αντέξω να μην κάνω αυτό που θέλω. Η εφηβεία είναι περίεργη».

Χορηγός Επικοινωνίας