Ποιοι φτιάχνουν τις βέρες, ποιος επιμελείται το wedding dinner και την ανθοδέσμη και γιατί επιλέχτηκε το «Βυζαντινό Μουσείο» για το royal event στην Αθήνα

Ο γάμος της κόρης του τέως βασιλιά των Ελλήνων, Κωνσταντίνου, της Θεοδώρας, με τον Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, θα είναι σίγουρο το κοινωνικό event της σεζόν. Όχι μόνο από την άποψη της καλαισθησίας και του γκλάμουρ αλλά κυρίως γιατί για το συγκεκριμένο μυστήριο πρόκειται να καταφθάσουν στη χώρα μας μέλη των περισσότερων βασιλικών οίκων του κόσμου.
Παρόλο που το συγκεκριμένο ζευγάρι ζει στις ΗΠΑ – εκείνη είναι ηθοποιός και εκείνος διακεκριμένος δικηγόρος- αποφάσισαν ο γάμος να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας καθώς η τέως βασιλική οικογένεια αγαπά την Ελλάδα και περνά πολύ χρόνο πλέον εδώ.
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας, είχε προγραμματίσει τον γάμο της τρεις φορές, ωστόσο η πανδημία και στη συνέχεια η απώλεια του πατέρα της, οδήγησαν στην αναβολή του ευχάριστου γεγονότος. Πλέον όμως, ήρθε η στιγμή να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μαζί με τον επί χρόνια σύντροφό της Μάθιου.
Το μυστήριο είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο, στις 28 δηλαδή Σεπτεμβρίου, στις 17.30 στη Μητρόπολη Αθηνών. Στον ναό δηλαδή που πριν από πολλά χρόνια παντρεύτηκαν οι γονείς της. Και μάλιστα θα τηρήσουν το ίδιο πρωτόκολλο όπως και θα χρησιμοποιήσουν για το μυστήριο τα ίδια βασιλικά στέφανα Cartier του Κωνσταντίνου και της Αννας Μαρίας.
Το νυφικό θα είναι μια υπέροχη δημιουργία του oίκου Celia Krithatiori. Η Σίλια και η ομάδα της θα παρουσιάσουν ένα μοναδικής αισθητικής κομμάτι. Ο ίδιος οίκος επιμελείται και το φόρεμα που θα φορέσει η Αννα Μαρία αλλά και τα ενδύματα των παρανύφων.
Το protothema. gr έχει το ρεπορτάζ και σας παρουσιάζει κατ΄αποκλειστικότητα όλες τις λεπτομέρειες του μεγάλου event. Οι βέρες έχουν παραγγελθεί από τον οίκο κοσμημάτων “Vourakis”, η νυφική ανθοδέσμη από το Studio 7, ενώ οι μπομπονιέρες – το πιθανότερο είναι ότι θα φτάσουν από το εξωτερικό.
Ο πρίγκιπας Παύλος είναι εκείνος που θα συνοδεύσει την αδελφή του στην εκκλησία – αφού μετά το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι ο αρχηγός της οικογένειας ενώ η Μαρί Σαντάλ έχει την ευθύνη της αισθητικής πινελιάς των καλεσμάτων.
Ολος ο συντονισμός και η υλοποίηση του δύσκολου project βρίσκεται στα χέρια της μετρ του είδους Φαίη Βαλλίδη. Οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας και θα τύχουν της ανάλογης περιποίησης.
Το pre wedding dinner των 250 ατόμων θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή στους κήπους του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου. Πρόκειται για ένα καθιστό δείπνο με μουσική. Ο χώρος παραχωρήθηκε έναντι αντίτιμου στην τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας και μάλιστα με μια πολύ σοβαρή υποχρέωση- Να καλύψει η πρωταγωνίστρια οικογένεια με δικά της έξοδα την συντήρηση των κήπων του μουσείου (με ανανέωση φυτών και συντήρηση του εξοπλισμού).
Μέλη βασιλικών οικογενειών και ξένοι δημοσιογράφοι καταφθάνουν στη χώρα μας για τρεις ημέρες με το βλέμμα του ξένου τύπου να πέσει κυρίως σε γάμο και γαμήλιο δείπνο όπου τα haute couture ενδύματα θα έχουν την τιμητική τους.
Αντικείμενα από το μουσείο θα χρησιμοποιηθούν με μεγαλοπρέπεια στον γάμο υπενθυμίζοντας την ιστορία του τόπου μας και τις βαθιές θρησκευτικές μας πεποιθήσεις.
Η γαμήλια δεξίωση θα είναι κάτι το μυθικό. Πλημμυρισμένη από λουλούδια, μυρωδιές και πορσελάνινα σερβίτσια. Το διάσημο ξενοδοχείο One & Only στην Αθηναϊκή Ριβιέρα φοράει ήδη τα καλά του για να υποδεχτεί τους υψηλούς καλεσμένους. Κάτω από αυστηρό σεκιούριτι θα δοθεί εκεί το wedding dinner..
Γκλάμουρ, λάμψη και μπόλικη δόση από εστεμμένους. To αγαπητό σε όλους μας γαλλικό περιοδικό Paris Match έχει ήδη έτοιμο το επόμενο εξώφυλλό του…
Δείτε βίντεο: Θεοδώρα Γλυξμπουργκ: Παντρεύεται στην Αθήνα μετά από δύο αναβολές
Ειδήσεις σήμερα:
Ψυχίατρος για τη 15χρονη που σκότωσε τη μαμά της και μετά έστελνε μηνύματα: Έκανε κάτι διαβολικό, δεν συνάδει με ψύχωση
«Δάκρυσα, γιατί είναι μοναδικό να φοράς αυτή τη στολή» – Τι λέει ο εύζωνας που έγινε viral στην τελευταία του υπηρεσία
Όπλα, σφαίρες και λίρες εντόπισαν οι αστυνομικοί στους καταυλισμούς Ρομά της Φυλής και των Άνω Λιοσίων

Content snippet: CookieBar