Τι κι αν πριν από περίπου ένα μήνα έγινε 83 ετών; Ο Κώστας Πρέκας δηλώνει έτοιμος να ντυθεί γαμπρός μέσα στο 2024, καθώς σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι θα παντρευτεί τη Μαίρη Βιντιάδου. Μάλιστα, όπως τόνισε, η σύντροφός του έτσι (δηλαδή με αυτή τη συνέντευξη) θα μάθει τα σχέδιά του.

«Με το χέρι στην καρδιά, ναι, θα παντρευτώ! Πολύ σύντομα θα γίνει αυτό. Παρά τις διαφωνίες μου, ο στόχος είναι αυτός. Να παντρευτούμε μέσα στο 2024 και με αυτόν τον τρόπο η Μαίρη θα το μάθει Είναι ένας έρωτας με τη Μαίρη, με βαθιά πίστη. Μέσα μου βαθιά νιώθω ότι πρέπει να έρθει πιο κοντά μου» δήλωσε ο Κώστας Πρέκας.

«Η Μαίρη είναι ο άλλος μου εαυτός, μου έδωσε ζωή. Δεν ξέρει τα χαρίσματά της, όμως τα ξέρω εγώ και θα φτάσω αυτή τη σχέση ως το τέλος» συμπλήρωσε για τη σύντροφό του.

Ο Κώστας Πρέκας δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τη Μαίρη Βιντιάδου, την οποία γνώρισε στο πλαίσιο της δουλειάς, καθώς ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις του έχει τονίσει πως είναι «η γυναίκα που λάτρεψα και είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μου έδωσε την ευτυχία».

Βέβαια, εδώ να σημειώσουμε, ότι ο ηθοποιός είχε πει ξανά το 2019 ότι θα παντρευτεί με τη Μαίρη Βιντιάδου, ωστόσο τότε δεν είχε αποκαλύψει το πότε θα πραγματοποιηθεί το χαρμόσυνο γεγονός.