Δολοφονία 68χρονου στην Κέρκυρα: Εντοπίστηκαν τα ρούχα της 11χρονης κόρης του γεμάτα αίματα και ένα μαχαίρι – Βρέθηκε γυμνός στην κρεβατοκάμαρα

Πεσμένος στο πάτωμα, σε ύπτια θέση και γυμνός με τραύμα στον ώμο, εντοπίστηκε από τις Αρχές ο άτυχος 68χρονος στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του, στην Κέρκυρα, ενώ μέσα σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκαν μέσα σε μία σακούλα τα ρούχα της 11χρονης κόρης του γεμάτα με αίματα, όπως και ένα μαχαίρι.

Στο σπίτι της οικογένειας έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., όπου βρήκαν τον 68χρονο πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας σε ύπτια θέση, γυμνό με τραύμα κάτω από την αριστερή κλείδα, ενώ από το σταθμό ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πληροφορίες αναφέρουν πως στον χώρο του σπιτιού, βρισκόταν και η 49χρονη σύζυγός του.

Σοκ προκαλεί το γεγονός, ότι περιβάλλοντα χώρο της οικίας και πιο συγκεκριμένα σε κάδο απορριμμάτων εντός σακούλας τα ρούχα της 11χρονης κόρης του θύματος, γεμάτα με αίματα καθώς και ένα μαχαίρι.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το ζευγάρι έχει απασχολήσει τις Αρχές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, τα τελευταία δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου του 2024, ο 68χρονος μετέβη στο Α.Τ. Αχιλλείων, και υπέβαλε μήνυση σε βάρος της συζύγου του για «ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη», πράξη η οποία έλαβε χώρα την εντός της οικίας τους στο Πέραμα Κέρκυρας, με αποτέλεσμα η 49χρονη να συλληφθεί.

Στις 19 Ιανουαρίου, υπεβλήθη μήνυση στο Α.Τ. Αχίλλειων, από την 49χρονη σε βάρος του συζύγου της, για «ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή», πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα τις δύο προηγούμενες ημέρες, στην περιοχή Πέραμα Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 68χρονος.

Στις 14 Ιουλίου του 2022, ο 68χρονος υπέβαλε μήνυση σε βάρος της συζύγου του, για «Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και Απειλή» «Εξύβριση» και «Φθορά ξένης ιδιοκτησίας», πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από την 20:30 ώρα της 13-07-2022 έως την 13:00 ώρα της 14-07-2022, στους Καστελλάνους Μέσης Κέρκυρας. Η 49χρονη συνελήφθη και στην συνέχεια υπέβαλε και εκείνη μήνυση στον σύζυγό της για «Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και Απειλή» ο οποίος και συνελήφθη.