Στην τοποθέτηση βυθιζόμενων κολωνακίων στον πεζόδρομο της Γούναρη, για τον περιορισμό της ανεξέλεγκτη είσοδο οχημάτων σε αυτό προχώρησε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για εργασίες οι οποίες στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των φθορών που προκαλούνται στον πρόσφατα αποκαταστημένο χώρο.  Η λειτουργία τους θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να συμβάλουν καταλυτικά στην προστασία του δημόσιου χώρου.

Παράλληλα στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης του δήμου Θεσσαλονίκης για την αφαίρεση παραμελημένων επί δεκαετίες ικριωμάτων, ολοκληρώθηκε η αποξήλωση και δεύτερης επικίνδυνης μεταλλικής κατασκευής, στην οδό 26ης Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο των εργασιών αρχικά αφαιρέθηκε το οριζόντιο τμήμα, καθώς έφερε και οθόνη η οποία δεν ήταν δυνατό να απομακρυνθεί ξεχωριστά. Το κατακόρυφο τμήμα θα βγει με νέα επέμβαση. Πρόκειται για το δεύτερο από τα τρία ικριώματα που απομακρύνεται, μετά από εκείνο επί της οδού Β. Όλγας, ενώ θα ακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα η αποξήλωση και του τρίτου, στην οδό Λαγκαδά.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από το τμήμα Ηλεκτροφωτισμού και της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Χορηγός Επικοινωνίας