Το βράδυ του Σαββάτου στον θερινό «Φλοίσβο»
Την Κυριακή προβάλλεται ο «Σιωπηλός Μάρτυρας» μια από τις πιο πετυχημένες ταινίες του Alfred Hitchcock

Τα 50 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς για πολιτιστικά δρώμενα της Αλεξανδρούπολη συμπληρώνει φέτος η Κινηματογραφική Λέσχη.

Με αυτήν την αφορμή, αλλά και για το κλείσιμο της καλοκαιρινής περιόδου, το ΔΣ της ΚΛΑ μας καλεί σε γιορτή που διοργανώνει  το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στον θερινό κινηματογράφο Φλοίσβο της Αλεξανδρούπολης στις 21.00,με ζωντανή μουσική και μπουφέ.

Προβολή της ταινίας «ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ»

Με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την αρχική του κυκλοφορία, ο «Σιωπηλός Μάρτυρας» επιστρέφει στα θερινά σινεμά με ψηφιακά αποκατεστημένες κόπιες. Η ταινία θα προβάλλεται στον «Φλοίσβο» έως και τις 15/9 στις 9μμ

ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, “REAR WINDOW” ο πρωτότυπος τίτλος , μιας από τις πιο πετυχημένες ταινίες του Alfred Hitchcock.

Το σενάριο της ταινίας βασίστηκε σε διήγημα του Cornell Woolrich με τίτλο «It Had to Be Murder».

Βρισκόμαστε στα μέσα του 1950, στη Νέα Υόρκη. Είναι καλοκαίρι, η ζέστη αφόρητη.

Ο φωτορεπόρτερ L.B. “Jeff” Jefferies αναρρώνει καθηλωμένος σε ένα αναπηρικό καρότσι, καθώς έχει σπάσει το πόδι του. Περνά τις μέρες του παρακολουθώντας από το πίσω παράθυρο του διαμερίσματός του με τα κιάλια του, τις ζωές των γειτόνων. Όταν υποψιάζεται ότι ο άνδρας που μένει στην ακριβώς απέναντι πολυκατοικία, έχει σκοτώσει τη σύζυγό του, μην έχοντας αποδείξεις, αποφασίζει να εμπλέξει την αρραβωνιαστικιά του Lisa και τη νοσοκόμα του Stella ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.