Home / Ψυχαγωγία / Γιάννης Πουλόπουλος – Η αποκάλυψη για το αποτυχημένο μπότοξ: «Έλεγαν ότι έχω σηκωμένο φρύδι και τους κουνάω το δάχτυλο»
Γιάννης Πουλόπουλος – Η αποκάλυψη για το αποτυχημένο μπότοξ: «Έλεγαν ότι έχω σηκωμένο φρύδι και τους κουνάω το δάχτυλο»
Τρίτη, 24.9.2024, 13:17
Zappit@ZAPPIT_

“Από τα 36 μου έχω ξεκινήσει, από το “Κους-Κους το μεσημέρι”. Το κάνω μία φορά τον χρόνο”.

Μία σύντομη συζήτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις και συγκεκριμένα για το μπότοξ στους άνδρες είχαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της. Στο κλείσιμο του σημερινού (24/9) «Super Κατερίνα» και με αφορμή τη σχετική δήλωση ενός παίκτη στη «Φάρμα», ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έκανε και ο ίδιος αποτυχημένο μπότοξ στο παρελθόν, την εποχή που βρισκόταν στο πάνελ του «Κους-Κους το μεσημέρι».

«Δεν είναι κακό, ο άνθρωπος το παραδέχθηκε. Σου λέει έχω αλλάξει κάποια πράγματα, όπως με κάνει να νιώθω καλύτερα. Πολλοί άνδρες. Κι εσύ δεν κάνεις μπότοξ, Γιάννη;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου τον συνεργάτη της στον αέρα της εκπομπής.

«Από τα 36 μου έχω ξεκινήσει, είσαι καλά; Μόνο μία φορά τον χρόνο κάνω. Από το «Κους-Κους το μεσημέρι» το ξεκίνησα», παραδέχθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος με χαρακτηριστική ειλικρίνεια.

«Δεν θυμάσαι που έλεγαν για μένα ότι είχε σηκωθεί το φρύδι; Έχω κι αυτό το παιδάκι με το σηκωμένο φρύδι που μου κουνάει το δάχτυλο, έλεγαν τότε που είχαμε τις τηλεφωνικές», πρόσθεσε με χιούμορ ο δημοσιογράφος του Alpha.

«Παρότι είμαι… σφιχτός οικονομικά, κάνω και μερικά ανταλλακτικά κάποιες φορές», σημείωσε στο ίδιο ύφος ο Γιάννης Πουλόπουλος κλείνοντας το θέμα.