Γαλλία – Πελικό: Νέες αποκαλύψεις για το «τέρας της Αβινιόν» – Έστειλε σε βιαστή της συζύγου του φωτογραφία της που ήταν περιτριγυρισμένη από 5 άνδρες

Ένας πολιτικός μηχανικός που κατηγορείται για τον βιασμό της Ζιζέλ Πελικό, σε συνεργασία με τον σύζυγό της, Ντομινίκ, που είναι πλέον γνωστός στην Γαλλία και ως το «τέρας της Αβινιόν» αποκάλυψε πώς τον κάλεσαν στο σπίτι της οικογένειας και «έκανε σεξ μαζί της για λίγα δευτερόλεπτα».

Ο 54χρονος Cyrille Delville, πατέρας δύο παιδιών,  είναι ο τρίτος από τους 50 άνδρες που καταθέτει στην συνεχιζόμενη δίκη που έχει συγκλονίσει τη Γαλλία. Ο 73χρονος συνταξιούχος ηλεκτρολόγος Ντομινίκ Πελικό, κατηγορείται ότι νάρκωνε και βίαζε τη σύζυγό του Ζιζέλ στο σπίτι τους στο ήσυχο χωριό Mazan επί δέκα χρόνια, καλώντας και άλλους άνδρες να την βιάσουν.

Ο Delville είπε στο δικαστήριο ότι είχε συναντήσει τον Πελικό τον Σεπτέμβριο του 2019, αφού τον κάλεσε στο σπίτι του έπειτα από ανταλλαγή μηνυμάτων. Επιβεβαίωσε ότι είχε στοματική και ευθεία επαφή με την Ζιζέλ και είπε ότι όταν έφτασε στο δωμάτιό της, εκείνη ήταν «στο πλάι» και «δεν είδε το πρόσωπό της».

«Μου είπε (ο Πελικό) να συνεχίσω. Διήρκεσε λίγα δευτερόλεπτα και βιντεοσκοπήθηκε», είπε ο Delville για την επαφή του με το θύμα.

«Όταν άγγιξα την κ. Πελικό ανέπνεε, αλλά δεν αντέδρασε, μου φάνηκε όντως περίεργο», είπε. Συμφώνησε ότι «δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή της» και πρόσθεσε: «Οι γυναίκες δεν ανήκουν στους άνδρες, ελπίζω ότι οι μελλοντικές γενιές θα το μάθουν αυτό. Δεν είχα την άδεια της κ. Πελικό, εκείνος μου την έδωσε, αυτό είναι το πρόβλημα», είπε.

Ο Delville εξήγησε ότι ο Πελικό είχε ζητήσει μια φωτογραφία των γεννητικών του οργάνων και σε αντάλλαγμα του είχε στείλει μια φωτογραφία της συζύγου του περιτριγυρισμένη από πέντε άνδρες και λευκά δισκία.  Καθώς κατέθετε, η κυρία Πελικό, τον κοίταζε, ακουμπώντας περιστασιακά το κεφάλι της στον τοίχο πίσω της, ενώ η κόρη της βρισκόταν δίπλα της.

Απέναντι από την αίθουσα του δικαστηρίου, ο Πελικό καθόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο, σε ένα γυάλινο κουτί περιτριγυρισμένος από φρουρούς και με ένα μπαστούνι στο πλευρό του. Ο Delville παραδέχτηκε ότι βίασε την Ζιζέλ και το όνομά του προέκυψε από συσκευές που ανέκτησε η αστυνομία από το σπίτι του Πελικό, το 2020, όταν συνελήφθη επειδή βιντεοσκοπούσε κάτω από τις φούστες γυναικών σε τοπικό σούπερ μάρκετ.

Ο Delville είπε στο δικαστήριο ότι επισκέφθηκε έναν σύμβουλο και ότι αυτό «βοήθησε να ηρεμήσει η καρδιά του», καθώς «ένιωθε μεγάλη θλίψη για την κυρία Πελικό». Λύγισε καθώς μιλούσε στο δικαστήριο, λέγοντας : «Δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να το βγάλω αυτό από πάνω μου. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Βλέπω εφιάλτες».

Ο Delville είπε ακόμη ότι ως αποτέλεσμα της εμπλοκής του στην υπόθεση, η σύζυγός του – την οποία γνώριζε επί 32 χρόνια – τον εγκατέλειψε. Είπε στο δικαστήριο ότι είχαν μια «κανονική σεξουαλική ζωή», αλλά στη συνέχεια βαρέθηκε και άρχισε να κοιτάζει πορνογραφικές ιστοσελίδες και μπήκε στο Coco.fr για να «συνομιλήσει».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της γυναίκας που βιντεοσκοπούσε ο Πελικό τον Σεπτέμβριο του 2020

Εν τω μεταξύ, μια γυναίκα την οποία βιντεοσκοπούσε ο Πελικό τον Σεπτέμβριο του 2020 σε σούπερ μάρκετ μίλησε για πρώτη φορά σε συνέντευξη στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό BFMTV. Η μητέρα δύο παιδιών, η οποία κατονομάζεται μόνο ως Nathalie, περιέγραψε πώς «δεν ψώνισε με φόρεμα για δύο χρόνια», μετά το περιστατικό στο Carpentras.

«Συμπεριφερόταν σαν ένας άθλιος ανθρωπάκος, λέγοντας ότι δεν είχε κάνει τίποτα. Είχε συμπεριφορά θύματος», είπε η Nathalie και πρόσθεσε ότι η πρώτη φορά που κατάλαβε τι συνέβαινε ήταν όταν την πλησίασε ένας φύλακας ασφαλείας και της είπε τι είχε κάνει ο Πελικό σε εκείνη και άλλες τρεις γυναίκες.

«Ήταν ένα μήνα αργότερα όταν συνειδητοποίησα το μέγεθος του τι είχε κάνει, πέταξα το φόρεμα που είχα φορούσα, δεν το άντεχα, ήμουν τραυματισμένη.» «Για δύο χρόνια δεν πήγαινα πια για ψώνια με φόρεμα.»

Σήμερα, ο δικαστής που εκδικάζει την υπόθεση, αποφάσισε ότι θα απαγορευτεί επίσης στον Τύπο να βλέπει  φωτογραφίες και βίντεο της κ. Πελικό, που προβάλλονται στην δίκη.