Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης έχει την τιμή να ανακοινώσει τη διοργάνωση της ημερίδας με τίτλο «Γίνε στέλεχος ευρωπαϊκών προγραμμάτων – Απογείωσε τις προοπτικές σου». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024, από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. στην αίθουσα του 1ου ορόφου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Η ημερίδα έχει στόχο να αναδείξει τις ευκαιρίες και προοπτικές απασχόλησης που προσφέρουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα στην Ελλάδα, καθώς και τα οφέλη τους για τη δια βίου μάθηση και κατάρτιση των ενηλίκων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν κορυφαίους ομιλητές να αναλύουν τις τρέχουσες δραστηριότητες και πρακτικές που σχετίζονται με την υλοποίηση ευρωπαϊκών έργων και να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα προσόντα των επαγγελματιών που στελεχώνουν τέτοια έργα.

Ομιλητές:

Ευδοξία Δερμεδεσιώτη: Προϊσταμένη τμήματος Απασχόλησης & Υποστήριξης της Εκπαίδευσης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Συμεών Διαμαντίδης: Πρόεδρος του ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων
Γιώργος Ζαρίφης: Καθηγητής του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Καλλίτσα Πανταζή: Προϊσταμένη τμήματος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Συνεργασιών, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Νικόλας Ράγκος: Συντονιστής προγραμμάτων στο Solidarity Now

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Συντονίστρια Ημερίδας: Θεοδώρα Απότα, Δημοσιογράφος

Χορηγός Επικοινωνίας

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι ομιλητές θα εμβαθύνουν στις δυνατότητες απασχόλησης που προσφέρουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα, τα προσόντα που απαιτούνται από τα στελέχη για τη διεκδίκηση και υλοποίησή τους, καθώς και στις συμπράξεις μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Επίσης, θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τη διαχείριση και εφαρμογή ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όπως αποτελέσματα, θετικός αντίκτυπος στην κοινωνία, δημιουργία θέσεων εργασίας και ευκαιρίες για δια βίου μάθηση. Επιπλέον, θα αναφερθούν στα ευρωπαϊκά έργα και προγράμματα που υλοποιούνται με την συμμετοχή τους αυτή την περίοδο και στις καλές πρακτικές που έχουν υιοθετηθεί.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή στο κοινό και η είσοδος είναι δωρεάν. Ενθαρρύνουμε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την εξέλιξη και ανάπτυξη των επαγγελματικών τους προοπτικών να συμμετάσχουν και να επωφεληθούν από τη γνώση και εμπειρία των καταξιωμένων και έμπειρων ομιλητών.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://forms.gle/nKW6s4anAWjTsskbA

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήστε με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info.thess@ianap.gr ή καλέστε στο 2310500473.

Θα χαρούμε να σας δούμε στην ημερίδα!

Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης