Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε για να κερδίσει τη ΝΔ – Δομική σύγκρουση με το σύστημα Μητσοτάκη

Επίθεση τόσο στην κυβέρνηση όσο και στους εσωκομματικούς του αντιπάλους εξαπέλυσε από την Ηγουμενίτσα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Έκανε αναφορά στα θέματα των υποκλοπών, μιλώντας για διαπλεκόμενο σύστημα Μητσοτάκη, αλλά και στην τραγωδία των Τεμπών, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Αναφερόμενος σε ζητήματα Υγείας και Παιδείας, σημείωσε πως οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώνουν για τα ιδιωτικά συστήματα που προωθεί η κυβέρνηση, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι ο ελληνικός λαός έχει τη δεύτερη χαμηλότερη αγοραστική δύναμη στην Ευρώπη ενώ την ίδια στιγμή οι μεγάλες επιχειρήσεις είναι τρίτες στην Ευρώπη των 27 σε κερδοφορία.

Μίλησε για ολιγοπώλια στην υγεία, την ενέργεια, τις τράπεζες. Αναφερόμενος στους εσωκομματικούς του αντιπάλους σημείωσε πως αν κάποιοι έτρεχαν πριν τις ευρωεκλογές όπως τώρα, η κατάσταση θα ήταν διαφορετική και ανέφερε πόσο ο ίδιος δεν αμφισβήτησε την ηγεσία της Φώφης Γεννηματά μετά τις εκλογές του 2019.

«Στις 6 και 13 Οκτωβρίου να κλείσουμε τα εσωτερικά μας», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης «και να δούμε το μεγάλο γήπεδο. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε για να κερδίσει τη Νέα Δημοκρατία με δομική σύγκρουση με το σύστημα Μητσοτάκη.»