Δεν τους απάντησα αμέσως, αλλά ήξερα ότι θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε ένα τελείως καινούριο πεδίο. Και οι δύο προερχόμαστε από οικογένειες, οι οποίες προσπαθούσαν και μοχθούσαν. Νομίζω, ότι δεν τον έχει επηρεάσει καθόλου η δημοσιότητα. Και εγώ τη ζω από πολύ μικρή ηλικία, ούτε και εμένα με επηρέασε. Όταν συναντάς έναν άνθρωπο, που δεν έχει ίχνος έπαρσης πάνω του, αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι, ότι μιλάς την ίδια γλώσσα.

Αλέξανδρος Τζόρβας: Έτσι του έγινε η πρόταση για τη «Φάρμα» – «Με επισκέφτηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στα κτήματά μου»

Για τη συμμετοχή του στη «Φάρμα» στον ρόλο του επιστάτη μίλησε ο Αλέξανδρος Τζόρβας στη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή του Star, «Breakfastatstar».

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής κρέμασε τα γάντια του στα 33 του χρόνια, εγκαταλείποντας οριστικά τα γήπεδα. Σήμερα δηλώνει ένας υπερήφανος αγρότης. Η ζωή του Αλέξανδρου Τζόρβα μοιράζεται ανάμεσα σε Αθήνα και Λακωνία με τον ίδιο να εξηγεί, πως του έγινε η πρόταση για το ριάλιτι του Star, αλλά και ποιά είναι η σχέση του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Η «Φάρμα» όχι μόνο επιστρέφει, αλλά είναι για εμένα τελείως ένα καινούριο πεδίο. Ασχολούμαι εδώ και πολλά χρόνια με τη γεωργία και τον πρωτογενή τομέα. Ο δικός μου ρόλος είναι να είμαι ο επιστάτης στη «Φάρμα», δηλαδή να αναθέτω δουλειές και αποστολές στα παιδιά, ώστε να μπορούν να τις διεκπεραιώνουν.

Είχαμε μία επίσκεψη μέσα στο καλοκαίρι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος είναι ένας φανταστικός τύπος, είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε. Με επισκέφτηκε ταχύτατα στα κτήματά μου μαζί με κάποιους ανθρώπους της παραγωγής. Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι εγκεφαλικός άνθρωπος, δηλαδή αν νιώσω ωραία χημεία με ανθρώπους, θα συνεργαστώ. Εάν όχι, δεν θα συνεργαστώ.

Η σύζυγός μου δέχτηκε την απόφασή μου να μπω στη «Φάρμα» πιο εύκολα από κάθε μου απόφαση. Με έχει στηρίξει και στην απόφαση να σταματήσω πολύ νωρίς το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να σταματήσω ποδόσφαιρο και οι περισσότεροι μου έλεγαν ότι ήταν πολύ λάθος. Έπρεπε να γίνει και έπειτα από 8 χρόνια πρέπει να σου πω, ότι ήταν η πιο σοφή μου επιλογή στη ζωή μου.

Εγώ είμαι αγρότης και το λέω υπερήφανα, δεν το λέω με ντροπή. Τα παιδιά μου πηγαίνουν στο σχολείο και όταν τους ρωτάνε στα γαλλικά, «τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σας;», λένε με υπερηφάνεια ότι είμαι αγρότης και όχι ποδοσφαιριστής.

Έχω τρομακτικό πάθος με τους αμπελώνες μου. Έχω κοντά στα 40 στρέμματα γης. Δεν έχει υπάρξει άνθρωπος, που να έχει ακουμπήσει τους αμπελώνες πέραν από τους τρύγους. Μόλις ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα χωράφια κατάλαβα, ότι είναι κάτι που αγαπώ. Παράγω ελαιόλαδο, την ελιά Καλαμών και ευελπιστούμε, αν όλα πάνε καλά, να βγάλουμε εντός έτους τις πρώτες φιάλες μας με κρασί.

Στη «Φάρμα» δεν θα δείτε κάτι αυστηρό, δεν είναι και του χαρακτήρα μου να είμαι αυστηρός με κανέναν, απλά θέλω να εκτελούνται καλά οι εργασίες », είπε ο Αλέξανδρος Τζόρβας.