Αθηνά Λινού: Καμία λέξη, κανένα υπονοούμενο δεν θα μείνουν αναπάντητα – Θα ακολουθήσουν αγωγές

«Όπως είχα δεσμευτεί, όλες οι αναγκαίες νομικές ενέργειες για να αντιμετωπιστούν οι συκοφαντικές επιθέσεις προς το πρόσωπό μου έχουν ξεκινήσει» τονίζει η Αθηνά Λινού.

Σε δήλωσή της υποστηρίζει ότι «παραδόθηκε ήδη το δεύτερο εξώδικο και θα ακολουθήσουν οι αγωγές. Καμία λέξη, κανένα υπονοούμενο δεν θα μείνει αναπάντητο και η αλήθεια θα φανεί στα δικαστήρια.

Μέχρι τέλους λοιπόν, ενάντια σε όσους με ύβρεις, συκοφαντίες και ανυπόστατες κατηγορίες πλήττουν τελικά τους ευάλωτους συμπολίτες μας – και κατά κύριο λόγο τα παιδιά που έχουν ανάγκη – για μικροπολιτικούς και επικοινωνιακούς σκοπούς. Γιατί αυτήν την υποχρέωση έχω ως ιατρός, καθηγήτρια, βουλευτής και ευσυνείδητος πολίτης πάνω από όλα».

Σημειώνεται ότι σήμερα ο Παύλος Πολάκης θα πήγαινε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όπως είχε ανακοινώσει με ανάρτησή του στο Facebook. Ο Παύλος Πολάκης θα καταθέσει: α) μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τη δράση της εταιρείας  “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ PROLEPSIS” και β) αίτηση  κατά και προς αναίρεση της αθωωτικής απόφασης για τους Θεόδωρο Παπαδημητρίου, Σταμάτιο Πουλή, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου κλπ.