Το τρίτο ερώτημα που έθεσε ο Δημ. Τραπεζιώτης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, αφορούσε το πάρκο Αγρινίου.

«Από τότε που το παραδώσατε, διαπιστώνονται τρία πράγματα. Ανολοκλήρωτες υποδομές, κακοτεχνίες με ρήγματα στους κεντρικούς διαδρόμους, χόρτα υψωμένα που πνίγουν τα πάντα.

Παραδόθηκε οριστικά το έργο; Έχουμε οριστική παραλαβή; Ποιος ήταν ο εργολάβος, πόσο κόστισε το έργο; Τι χρόνος προβλέπεται για το κηποθέατρο και το αναψυκτήριο;»

Ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Δημ. Τζιώλης ανέλαβε να απαντήσει, τονίζοντας πως το κηποθέατρο είναι έτοιμο, «στην εντέλεια», όπως είπε και δεν λείπει τίποτα.

«Στο αναψυκτήριο ο εργολάβος έχει υποβάλλει αίτημα διακοπής, λόγω ΕΣΠΑ. Δεν πληρώνει πουθενά το ΕΣΠΑ, και αυτό δεν είναι ευθύνη μας. Ελπίζουμε να αποκατασταθεί», συνέχισε.

«Τα έργα κηπουρικής απομένουν, έχει κουβεντιαστεί, η περιποίηση θα ανατεθεί σε δύο κηπουρούς. Τα ρήγματα είναι ένα θέμα που έχουμε απαντήσει. Πρόκειται για ένα ρήγμα στο ανατολικό μονοπάτι που έχει να κάνει με γεωλογικό φαινόμενο, φτάνει στα 80 εκ. Θα αποκατασταθεί άμεσα.

Πολύ μελάνι χύθηκε για την ιστορία αυτή. Δεν είναι θέμα υλικού, θα σκαφτεί στο βάθος από τον ανάδοχο και θα φτιαχτεί», κατέληξε ο κ. Τζιώλης.