Χρηστίδης: Η αντίδραση μετά το «τρολάρισμα» Μπέου στο ΠΑΣΟΚ – «Τον βλέπω έτοιμο για το θεατρικό σανίδι για χιουμοριστική εκπομπή»

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης το «τρολάρισμα» του Αχιλλέα Μπέου για τις εξελίξεις στο κόμμα και τις πολλές υποψηφιότητες.

Ο Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στον ALPHA τόνισε ότι «βλέπω τον κ. Μπέο έτοιμο να ανέβει στο θεατρικό σανίδι για χιουμοριστική εκπομπή».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «αλλά τα πράγματα δεν είναι αστεία γιατί ο κ. Μπέος έχει δείξει μια σειρά πρακτικών που είναι οριακές. Είναι σημαντικό να ξέρουμε και ποιος είναι αυτός που τρολάρει μια διαδικασία. Εμείς είμαστε άνθρωποι με χιούμορ».

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Βόλου «τρόλαρε» τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέου προέδρου.

«Έπειτα από ώριμη σκέψη, σύντροφοι και συντρόφισσες, αποφάσισα όπως θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας, στις ερχόμενες από τη βάση εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, ώστε να τραβήξει μπροστά, ενιαίο, δυνατό» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Πόσοι είμαστε; 8. Κι ένας εγώ, 9. Ας μπούμε καμιά δεκαριά μπας και έτσι βρούμε προκοπή».