Η Πάρις Χίλτον σόκαρε τους θαυμαστές της αφού άλλαξε δραματικά τη φωνή της ενώ μιλούσε σε ακρόαση στο Κογκρέσο για την ανάγκη για μεταρρυθμίσεις στο σύστημα απεξάρτησης, αναδοχών και νέων.

Η 43χρονη χρυσή κληρονόμος είναι γνωστή για τη χαρακτηριστική, ψιλή φωνή της, που συχνά οι θαυμαστές της αποκαλούν «baby voice».

Ωστόσο, ενώ συμμετείχε σε μια επιτροπή του Κογκρέσου που επικεντρώθηκε στη βελτίωση της προστασίας της παιδικής μέριμνας, η δισεκατομμυριούχος – η οποία πρόσφατα μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη σε μια εγκατάσταση αποκατάστασης νέων – αποφάσισε να αλλάξει τη φωνή της.

Στη μέση της συζήτησης, η μητέρα των δύο παιδιών επέλεξε έναν βαθύτερο τόνο για να μιλήσει για το σοβαρό θέμα.

Οι θαυμαστές έμειναν έκπληκτοι από αυτή την αλλαγή στην εικόνα της γνωστής τηλεπερσόνας, καθώς της πρότειναν ακόμη και να ασχοληθεί με την πολιτική.

Σε ένα viral βίντεο, η Πάρις Χίλτον κλήθηκε από την εκπρόσωπο των ΗΠΑ, Claudia Tenney, να εξηγήσει πώς η ψυχική υγεία και η συμβουλευτική υποστήριξη θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στα προγράμματα παιδικής πρόνοιας.

Η συζήτησή τους ξεκίνησε με την A-lister να κάνει κομπλιμέντο στην Tenney για το σακάκι της. Με σήμα κατατεθέν την «κοριτσίστικη» φωνή της, η Πάρις είπε: «Ευχαριστώ, απόλαυσα τη βιντεοκλήση μας στο Zoom. Λατρεύω το σακάκι σας. Οι λάμψεις είναι εκπληκτικές».

Η εκπρόσωπος των ΗΠΑ απάντησε: «Είχα ένα μικρό bling σήμερα», με την Πάρις να ανταπαντά: «Ήθελα να μάθω ποιος το έφτιαξε… αργότερα».

Ωστόσο, όταν η κουβέντα μετατοπίστηκε σε κάτι πιο σοβαρό, το ίδιο έκανε και η φωνή της ξανθιάς κληρονόμου.

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι χρειαζόμαστε πρόσβαση σε θεραπεία, συμβουλευτική, καθοδήγηση και άλλα προγράμματα που βασίζονται στην κοινότητα», είπε με επιβλητικό ύφος.

Η απότομη αλλαγή προκάλεσε φρενίτιδα στους θαυμαστές της στα social media, με πολλούς να σπεύδουν να εξηγήσουν τα διαφορετικά στιλ ομιλίας της σταρ.

«Η Πάρις έχει παραδεχτεί ότι υποδύεται έναν χαρακτήρα και η φωνή είναι μέρος του… δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό», σχολίασε ένα άτομο.

«Φορούσε αυτή την περσόνα σαν δερμάτινο κοστούμι για τόσο καιρό, είναι συναρπαστικό που μπορεί απλά να τη βάλει και να τη βγάλει έτσι», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Αν έχετε παρακολουθήσει ποτέ την Πάρις Χίλτον, αυτό είναι φυσιολογικό. Χρησιμοποιεί την baby φωνή ως μηχανισμό αντιμετώπισης και επίσης για να είναι ανεπιτήδευτη», είπε κάποιος άλλος.

«Ο “κωδικός διακόπτης” είναι η πραγματική φωνή της. Το έμαθε από τη μαμά της. Συζητούν συχνά γι’ αυτό», πρόσθεσε ένας άλλος.

Η «πραγματική» φωνή της Πάρις Χίλτον έχει γίνει θέμα συζήτησης εδώ και χρόνια.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «This Morning» στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οικοδέσποινα Alison Hammond έμεινε έκπληκτη όταν η Χίλτον μίλησε με το βαθύ ηχόχρωμά της.

«Αυτή είναι η αυθεντική Πάρις; Δεν είναι αυτή η φωνή που θυμάμαι!», σχολίασε τότε.

«Αυτή είναι η πραγματική μου φωνή, ήταν ένας χαρακτήρας», απάντησε η Πάρις Χίλτον.

«Δεν είμαι χαζή ξανθιά, απλά είμαι καλή στο να το παίζω. Μετά τo Good Life κόλλησα στο να παίξω αυτόν τον ρόλο».

Φωτογραφίες: Associated Press