Καλό ξεκίνημα στην ομάδα του Αγρινίου ευχήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας, παρεμβαίνοντας στην εκδήλωση που γίνεται στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλαδος στο Αγρίνιο για την παρουσίαση της νέας φανέλας, του χορηγικού προγράμματος και των διαρκείας για τη νεα σεζόν

«Να έχουμε αυτό που όλοι επιθυμούμε μια καλή θέση στην επόμενη σεζόν, χωρίς τις μεγάλες φετινές συγκινήσεις. Έχουμε εμπιστοσύνη και στους παίχτες και το προπονητικό τιμ. Όπως ακριβώς τη θέλουμε. Καλές χρονιές δεν είναι μέσα στο γήπεδο, οι καλές χρονιές για τον Παναιτωλικό έχει να κάνει με τον κόσμο του. Πρέπει ο κόσμος του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας να είναι δίπλα στον Παναιτωλικό και δεν μιλάω μόνο για μερικά ματς. Μιλάω για την συμμετοχή του κόσμου και την οικονομική. Θα ανοίξουμε και την μπουτίκ. Θα πρέπει να στηρίξουμε», είπε στην αρχή.

Ως προς την στήριξη του κόσμου, αλλά και των Αγρινιωτών που είναι οικονομικοί παράγοντες, ο κ. Κωστούλας, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, ειδικά ως προς το σκέλος εκείνων που θα μπορούσαν ενώνοντας τις δυνάμεις τους, να διασφαλίσουν την επόμενη μέρα και που δεν δείχνουν ενδιαφέρον:

Είπε συγκεκριμένα: «Δεν είναι έτσι τα πράγματα τον τελευταίο καιρό. Έλειψα πολλά χρόνια, γύρισα στο Αγρίνιο είπα να ξεκινήσω να στηρίξω για 3-4 χρόνια να πάρει μπροστά, να βρεθούν κάποιοι που να έχουν την ευαισθησία με μένα να αναλάβουν τον Παναιτωλικό. Μας πήρε κάποια χρόνια αλλά από τότε δεν είδα καμία κίνηση , κανένα άτομο να στηρίξει την ομάδα όχι μια φορά το χρόνο η μιάμιση ώρα στο γήπεδο.

Ήθελα να ξέρω ότι κάποια στιγμή ότι αυτό το ωραίο που ζούμε, θα μπορεί να συνεχίσει από μόνο του θα το συνεχίσουν άλλοι. Αυτό είναι μια μεγάλη απογοήτευση. Μας θυμούνταν στις εκλογές οι πολιτικοί, εκτός από το τελευταίο διάστημα ο δήμαρχος κάνει πολύ καλή δουλειά και μας στηρίζει και με αυτές τις λίγες κινήσεις να αναμορφώσει λίγο το χώρο του γηπέδου του Παναιτωλικού.

Τον ευχαριστώ για αυτό.

Πίστευα θα εμφανιστούν κάποιοι άνθρωποι, να βοηθήσουν εστω από λίγο. Υπάρχουν άνθρωποι και εκτός Αγρινίου. Ισχυροί οικονομικά. Που είναι αυτοί; Ελάτε να βοηθήσετε. Πέρασαν πολλά χρόνια. Αν δεν βρεθεί κάποιος να αναλάβει την ομάδα, δεν μπορώ να φύγω, νιώθω δεσμευμένος γιατί νιώθω ότι ο Παναιτωλικός  είναι κομμάτι του Αγρινίου, απαραίτητη.

Θα ξανακάνω μια έκκληση για όσους θέλουν να προσφέρουν. Είμαστε ανοιχτοί είμαστε εδώ. Βάλτε ένα λιθαράκι για την ομάδα που έχει γράψει ιστορία στις καρδιές των Αγρινιωτών. Φέτος πάμε γερά να στηρίξουμε την ομάδα, διαδώστε το και ελάτε στο γήπεδο».