Κρήτη: Θρήνος για τον 22χρονο που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του – Εικόνες – σοκ από το σημείο του δυστυχήματος 09:39, Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024 κοινωνία Θρήνος στην Κρήτη μετά τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο, όπου ένας 22χρονος έχασε τη ζωή του, όταν το όχημά του αμέσως μετά το τροχαίο τυλίχθηκε στις φλόγες.
Όπως φαίνεται στις εικόνες και το βίντεο της ιστοσελίδας, Creta24, το όχημα του άτυχου άνδρα, που κινούνταν στην περιοχή του Βάμου Αποκορώνου, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στον κορμό ενός ευκάλυπτου που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου.

Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης ήταν τέτοια που το αυτοκίνητο εκτινάχθηκε στο αντίθετο ρεύμα, γκρέμισε τοιχίο και κατέληξε σε χωράφι όπου «λαμπάδιασε», ενώ ο οδηγός βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον 22χρονο, ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο φλεγόμενο όχημα.
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ: ΚΡΗΤΗ ΤΡΟΧΑΙΟ ΧΑΝΙΑ Μοιράσου το: LIVE η κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Κηφισίας και παραλιακή – Ποιους δρόμους πρέπει να αποφύγετε
Συμφωνία – βόμβα του Κοκλώνη με το Mega
Τροχαίο στην Σκιάθο: Η στιγμή που ασθενοφόρο παρασύρει δύο γυναίκες – Δείτε βίντεο

Ψυχικό: Οι αγοραπωλησίες σε Μύκονο, Ίο και Σύρο που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών – Το οικόπεδο και οι βίλες στο νησί των Ανέμων