Home / Ψυχαγωγία / Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μου λένε γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με την Ελένη Μενεγάκη και της δίνεις αξία;»
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μου λένε γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με την Ελένη Μενεγάκη και της δίνεις αξία;»
Παρασκευή, 5.7.2024, 14:14
Zappit@ZAPPIT_

“Δόξα τω Θεώ, καλεσμένοι υπέροχοι έρχονται, αλλά δεν θέλω όταν κάτι με πληγώνει να μην το λέω”, αναφέρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Την τελευταία ημέρα της τηλεοπτικής σεζόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέλεξε την Φαίη Σκορδά για να δώσει τηλεφωνική συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας είπε πολλά. Φυσικά, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και σε αυτό που εξελίσσεται σε κόντρα… στο παράπονο που έχει από την Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν έχει πάει ποτέ καλεσμένη στην εκπομπή του.

«Μου λένε γιατί κάθεσαι τώρα και ασχολείσαι με την Ελένη. Πήγα να παίξω μπιρίμπα και μου λένε γιατί ασχολείσαι με την Ελένη Μενεγάκη; Κακώς, δεν θα έπρεπε να το κάνεις αυτό αφού δεν θέλει να έρθει… Μου λένε γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι και της δίνεις αξία;», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν είναι θέμα εγωισμού, δεν το βλέπω έτσι. Δόξα τω Θεώ, καλεσμένοι υπέροχοι έρχονται, η εκπομπή βγήκε πρώτη στην ώρα της, αλλά δεν θέλω όταν κάτι με πληγώνει να μην το λέω», τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.