Συνέχισε: «Κατά τη γνώμη μου, είναι εξαιρετικός ηθοποιός στον κινηματογράφο. Δεν ξέρω πώς θα ήταν στο θέατρο, αλλά είναι από τους αγαπημένους μου. Ωστόσο, όταν παρακολουθούσαμε το “Θρύλοι του Πάθους”, άκουγα από τη γυναίκα μου κάποιους ήχους που δεν ήταν καθόλου ευχάριστοι για μένα… Ήχους που περνούσαν από τα δάχτυλά της και ανέβαιναν επάνω. Δεν μπορούσα να την κατακρίνω, αλλά πρέπει να με καταλάβετε και εμένα. Έτσι, αποφασίσαμε να μην βλέπουμε μαζί ταινίες του Brad Pitt».

Γιώργος Χρανιώτης: «Με τη γυναίκα μου δεν βλέπουμε ταινίες με τον Μπράντ Πιτ – Τελευταία φορά άκουγα περίεργους ήχους»

Ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα, όπου μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η γέννηση του γιου του.

«Δεν είμαι πια αιώνιος έφηβος. Τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια αρχίζω να κατανοώ ότι είμαι άντρας. Η πιθανότητα να χάσω το παιδί που έχω μέσα μου με τρομάζει, αλλά μετά τον ερχομό του γιου μου, αρχίζω και λειτουργώ πιο ώριμα», δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο Χρανιώτης ανέφερε επίσης: «Ήθελα να περάσω από το “εγώ” στο “εμείς”. Δεν είχα ποτέ σκύλο όταν ήμουν μικρός, ούτε κάποιον να φροντίζω. Από τα 23 μου ζούσα μόνος μου και έπρεπε μόνος μου να φτιάξω την ψυχή μου».

Μιλώντας για τις προκλήσεις της πατρότητας, είπε: «Με τον ερχομό του παιδιού ήμουν χαρούμενος αλλά και λίγο πιεσμένος, γιατί έπρεπε να βρω τρόπο να κάνω αυτό που μου είχε πει ο φίλος μου, ο Γιώργος Καραμίχος. Τον είχα ρωτήσει για το δεύτερο παιδί του και μου είχε πει ότι τα παιδιά φέρνουν χρήματα. Και όντως, τα πράγματα έγιναν πιο ευνοϊκά οικονομικά, γιατί έπρεπε να γίνουν. Μπήκα σε μια διαδικασία διαδοχικής δουλειάς».

«Ξέρεις ότι πρέπει να εξασφαλίσεις τα απαραίτητα, όπως το γάλα, και κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις, ελπίζοντας ότι δεν θα κάνεις επιλογές που θα αποδειχθούν λανθασμένες».

Ανάμεσα στις απολαυστικές στιγμές της συνέντευξης, ο Χρανιώτης αποκάλυψε τον λόγο που αποφεύγει να βλέπει ταινίες του Brad Pitt με τη γυναίκα του: «Δεν βλέπουμε ταινίες με τον Brad Pitt, εγώ έχω το κόμπλεξ. Δεν είμαι ανόητος, το δοκίμασα δύο φορές και δεν πήγε καλά».