Αλλάζει σελίδα στην καριέρα του ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα συνεχίσει στην Γαλλία και τη Μονακό.

Ο διεθνής σέντερ τα βρήκε όλα με τους Μονεγάσκους και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Η παρουσία στη Euroleague, αλλά και οι υψηλοί στόχοι της ομάδας του Πριγκιπάτου που θέλει να επιστρέψει στα… Final Four έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιλογή του 27χρονου ψηλού.

Ο πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσε, το τελευταίο διάστημα είχε γίνει αποδέκτης προτάσεων από ομάδες της Euroleague, όπως η Μονακό, αλλά και της VTB League, όπως είναι η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και μελετούσε προσεκτικά τις επιλογές του. Τελικώς προτίμησε την πρώτη αφού η Ζενίτ δεν του έδινε το δικαίωμα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (σ.σ: Οι ρωσικές ομάδες έχουν αποκλειστεί από την Euroleague, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία).

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, ο Γιώργος Παπαγιάννης έπαιξε σε 38 παιχνίδια στη EuroLeague, όπου μέτρησε 5.7 πόντους και 3.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.