Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024, 11:55 πμ

…είπε ο Παπαδάκης στην Αναστασοπούλου στο φινάλε της συνεργασίας τους

Αυλαία έριξε το “Καλημέρα Ελλάδα” σήμερα για καλοκαίρι. Ταυτόχρονα όμως ήταν και το τέλος της συνεργασίας του Γιώργου Παπαδάκη με τη Μαρία Αναστασοπούλου η οποία φεύγει από τον Ant1. Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε στο φινάλε, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους: «Εγώ νιώθω την ανάγκη να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα χρόνια που ζήσαμε μαζί και για μένα ήταν πολύ σημαντικά. Έμαθα πολλά πράγματα από σένα, χάρηκα τη συνεργασία αυτή και σου εύχομαι σε αυτό το βελούδινο διαζύγιο μεταξύ μας… μπορώ να σου πω ότι είναι πιο βελούδινο και από το πρώτο μου διαζύγιο… Θα είμαστε φίλοι αδελφικοί».

Η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε λέγοντας: «Φυσικά και θα είμαστε… Ευχαριστώ πάρα πολύ αυτή την ομαδάρα του Καλημέρα Ελλάδα που με αγκάλιασε και συνεργάστηκα μαζί σας και έμαθα τόσα. Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν είχα ξανακάνει και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Γιώργο Παπαδάκη σε ευχαριστώ πάρα πολύ…».

«Θέλω να σου πω ότι θα σε βλέπω» του είπε η Μαρία Αναστασοπούλου καθώς θα έχει λέει φέτος τη δυνατότητα και ο Γιώργος Παπαδάκης της απάντησε: «Θα είσαι από τις πρώτες μας καλεσμένες εδώ στην εκπομπή. Καλή τύχη Μαριώ».