Στην Ελλάδα βρίσκεται για τις καλοκαιρινές διακοπές του ο δισεκατομμυριούχος, Τζεφ Μπέζος και η αρραβωνιαστικιά του Λόριν Σάντσεζ.

  Infotainment
Πρεμιέρα Euro 2024 με ειδικά στοιχήματα
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024, 14:00
Infotainment
Bright Up! Tο χαμηλότερο χωρίς όρους και προϋποθέσεις μπλε τιμολόγιο
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024, 10:37
Infotainment
6 τρόποι για να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024, 18:45
Διαβάστε Ακόμα
seleo Θέμα
ΤΩΡΑ: Συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Video)
Μ.Χ. – Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024, 20:44

Σύμφωνα με την New York Post, το ζευγάρι εθεάθη στην Μύκονο με το σούπερ γιοτ του. Μάλιστα η Σάντσεζ η οπoία είναι πιλότος ελικοπτέρων έκανε μία βόλτα με το ελικόπτερο που βρίσκεται στο γιοτ.

«Ο Τζεφ εθεάθη να έρχεται από το κέντρο της πόλης στη Χώρα και να ανεβαίνει και να κατεβαίνει από το ελικόπτερό του στο μικρότερο σκάφος υποστήριξης», είπε πηγή στην εφημερίδα.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε επίσης να περπατάει στους δρόμους της Μυκόνου χέρι-χέρι. Η πηγή ανέφερε ακόμη ότι «η Λορίν έχει εντοπιστεί να πετάει με ελικόπτερο πάνω και κάτω από το σκάφος υποστήριξης τους, όπου φυλάνε όλα τα παιχνίδια τους .. ελικόπτερα, ταχύπλοα και άλλα παιχνίδια για το νερό».

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Η πηγή είπε ότι «ο Τζεφ κρατάει το σούπερ μεγάλο σκάφος στο οποίο ζουν, στην άλλη πλευρά του νησιού, όπου έχει λιγότερο αέρα». Η πηγή αναφερόταν στη διάσημη υπερπολυτελή θαλαμηγό του ζευγαριού, με την ονομασία Koru, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων, την οποία παρουσίασαν για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι. Η κατασκευή του τεράστιου σκάφους ξεκίνησε το 2018.

Χορηγός Επικοινωνίας

Το αφεντικό της Amazon φέρεται επίσης να διαθέτει ένα «μικρότερο» γιοτ 75 εκατομμυρίων δολαρίων, το Abeona. Το μικρό σκάφος υποστήριξης μπορεί να φιλοξενήσει 45 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 20 ατόμων του πληρώματος.
Ο Μπέζος διαθέτει επίσης έναν στόλο ελικοπτέρων και ιδιωτικών αεροσκαφών καθώς και πολλά ακίνητα.

Ο Τζεφ Μπέζος και η αρραβωνιαστικιά του επισκέφθηκαν και το νησί της Ύδρας όπου τους είδαν να έχουν δείπνο με τον γιο του δισεκατομμυριούχου, Πρέστον.

enikos.gr