Δείτε πως γυρίζονται οι εντυπωσιακές σκηνές δράσεις της ταινίας John Wick με πρωταγωνιστές τον Κιάνου Ριβς και πολλές Yamaha MT-09.

Η ταινία John Wick είναι για πολλούς το καλύτερο action φιλμ που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Ο ήρωας είναι ένας σκληροτράχηλος, αλλά πολύ cool τύπος ο οποίος προσπαθεί με την υψηλή τεχνική του στις πολεμικές τέχνες και τα όπλα να σταματήσει στρατούς κακών και φυσικά να σώσει τον κόσμο.

Τον ήρωα John Wick υποδύεται ο Κιάνου Ριβς, που στην περίπτωσή μας είναι και λάτρης των μοτοσικλετών. Μάλιστα, ο Καναδός έχει δημιουργήσει μαζί με τον Γκαρντ Χόλιντζερ την εταιρεία Arch Motorcycles η οποία ειδικεύεται στις custom κατασκευές έχοντας δημιουργήσει την εκπληκτική Arch KRGT-1.

Ο Κιάνου Ριβς όπως είναι λογικό, στις ταινίες του πάντα έχει κάποιες σκηνές δράσης με μοτοσικλέτα. Ιδιαίτερα στη σειρά ταινιών John Wick αυτές οι σκηνές είναι πολλές και εντυπωσιακές με τον Καναδό να κάνει πολλές φορές γυρίσματα ο ίδιος χωρίς τη βοήθεια κάποιου κασκαντέρ.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει το πως γυρίζεται μια σκηνή δράσης με μοτοσικλέτες. Στο βίντεο εμφανίζεται ο Κιάνου Ριβς να οδηγεί μια Yamaha MT-09 και πίσω του να έχει μια αρμάδα από κακούς. Όλοι οι κακοί οδηγούν το naked της Yamaha και προσπαθούν να σταματήσουν τον «John Wick». Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν στην ταινία.

Behind the scenes of John Wick’s intense bike fight sequencepic.twitter.com/i7R8ZNOEm1— Massimo (@Rainmaker1973) June 25, 2024

Στην πραγματικότητα οι Yamaha MT-09 τόσο του Ριβς όσο και των κακοποιών είναι τοποθετημένες σε κινούμενες βάσεις που επιτρέπουν στις μοτοσικλέτες να γείρουν δεξιά και αριστερά. Τεχνικοί της παραγωγοί έχουν αναλάβει να κινούν στις βάσεις ανάλογα με το σενάριο και όλα αυτά γίνονται σε ένα απέραντο πράσινο δωμάτιο όπου στη συνέχεια θα τοποθετηθεί το περιβάλλον.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τέσσερις ταινίες John Wick και έχουν εμφανιστεί διάφορες μοτοσικλέτες όπως η Arch 1, η Suzuki GSX-R750, η Aprilia Tuono 660 και η MV Agusta Brutale. Το 2025 αναμένεται η 5η ταινία πάλι με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα κατορθώματα του πιο cool ήρωα της μεγάλης οθόνης.