Home / Ενημέρωση / Μαλλιά κουβάρια Έφη Μιχελάκη – Θεανώ Φωτίου: «Τι λέτε; Τι ανοησίες είναι αυτές; Ποια είστε εσείς;»
Μαλλιά κουβάρια Έφη Μιχελάκη – Θεανώ Φωτίου: «Τι λέτε; Τι ανοησίες είναι αυτές; Ποια είστε εσείς;»
Παρασκευή, 28.6.2024, 22:48
Zappit@ZAPPIT_

Στο τραπέζι της εκπομπής του Σεραφείμ Κοτρώτσου, «Επόμενη μέρα» βρέθηκαν η Έφη Μιχελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ και η Θεανώ Φωτίου από τη Νέα Αριστερά, το βράδυ της Παρασκευής, στο πρόγραμμα του Action 24. Τα πνεύματα ανάμεσα στις δυο κυρίες έμελλε να οξυνθούν με αφορμή μια τοποθέτηση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

“Στις εθνικές εκλογές που θα πάτε στο 1%, θα σας δω τι θα λέτε! Αλλά τι να πει κάποιος αφού για εσάς όποιος παίρνει 5.000 ευρώ είναι μεσαία τάξη…”

«Θα μου επιτρέψετε να πω αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή σαν λαϊκό αίτημα από τον χώρο της αριστεράς αλλά και του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή με ποιες διαδικασίες θα πέσει ο Μητσοτάκης. Αυτό δεν είναι ένα ψευδοκατασκευασμένο αίτημα, είναι πραγματικό και το βλέπαμε εμείς και την προεκλογική περίοδο» τόνισε χαρακτηριστικά η κα. Φωτίου και να αντιδράσει η συνομιλήτρια της και να ακολουθήσει ένας πολύ έντονος καβγάς ανάμεσα του.

Ε.Μ.: Α, το βλέπατε;

Θ.Φ.: Τι εννοείτε κα. Μιχελάκη;

Ε.Μ.: Το βλέπατε αυτό, γι’ αυτό αποφασίσατε να πάρετε τις έδρες και να μειώσετε τη δύναμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Θ.Φ.: Κα. Μιχελάκη δεν θέλω να σας απαντήσω. Εκλέγομαι 12 χρόνια!

Ε.Μ.: Και τι σημασία έχει αυτό;

Θ.Φ.: Εγώ έχω εκλεγεί από τον ελληνικό λαό.

Ε.Μ.: Επειδή εκλέγεστε 12 χρόνια δεν θα ακούσετε κριτική; Τι λέτε τώρα;

Θ.Φ.: 12 χρόνια! Δεν σας έκλεψα καμία έδρα!

Ε.Μ.: Κάνετε λάθος, κλέψατε την έδρα. Αποστατήσατε και κάνατε το δεκανίκι του κ. Μητσοτάκη.

Θ.Φ.: Αυτό το κόμμα Κασσελάκη δεν έχει καμία νομιμοποίηση καταστατική και γι’ αυτό βρίσκεστε σε αυτή την οικτρή κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Ε.Μ.: Δεν έχει νομιμοποίηση ο ΣΥΡΙΖΑ και έχετε εσείς με το 2%. Στις εθνικές εκλογές που θα πάτε στο 1%, θα σας δω τι θα λέτε. Αλλά τι να πει κάποιος αφού για εσάς όποιος παίρνει 5.000 ευρώ είναι μεσαία τάξη. Αυτά κληθήκαμε να υπερασπιστούμε.

Θ.Φ.: Τι λέτε κα. Μιχελάκη; Τι ανοησίες είναι αυτές; Ποια είστε εσείς;

Ε.Μ.: Πηγαίνω σε δήλωση σας που κλήθηκα εγώ να την υπερασπιστώ. Εγώ είμαι η κα. Μιχελάκη, εσείς ποια είστε;

Θ.Φ.: Λυπάμαι πάρα πολύ για εσάς! Δεν σας ξέρω καθόλου ούτε σας θυμάμαι από την κομματική διαδικασία.

«Εγώ δυστυχώς σας έμαθα. Όταν σας κάναμε βόλτες στο Ρέθυμνο, μας θυμόσασταν» υπογράμμισε η Έλενα Μιχελάκη για την Θεανώ Φωνή για να προσπαθήσει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος να επαναφέρει την τάξη στο πλατό της «Επόμενης Μέρας» στο Action 24.